Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Visie op gespreksleiding en coaching

Samen leer je sneller.

Niet alleen in de schoolbanken. Ook op je werk. In teamverband, of samen met een coach. Work Talk Learn stelt zich hierom ten doel dit samen leren zo makkelijk en effectief mogelijk te maken. Hiervoor werken wij met professionele gespreksleiders, coaches en handige hulpmiddelen.

Faciliteren en opleiden

We faciliteren gespreksleiding voor intervisie, moreel beraad, morele oordeelsvorming, deep democracy en feedback geven. Heb je de mensen in huis hebt om onze werkmethoden op den duur zelf te faciliteren? Dan bieden we de mogelijkheid om personeel op te leiden tot gespreksleider. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze gespreksleiders en coaches voor eigen overlegvormen. 

Maatwerk

Wij leveren uitsluitend maatwerk. Geen team, individu of organisatie is immers hetzelfde. Onze diensten variëren hierom van klein tot groot. Zo maken wij in een handomdraai een handige WTL kaartenset in eigen huisstijl, faciliteren we werkoverleg, coachtrajecten en bieden we train-de-trainer trajecten. 

Hulpmiddelen voor gespreksleiding en coaching
Onze hulpmiddelen zijn bedoeld om coaching en werkoverleg, bijvoorbeeld intervisie of moreel beraad, éénvoudiger en effectiever te organiseren. Zowel de voorbereiding als de uitvoering ervan. Dit bereik je door de simpele uitleg van de werkvormen en de mogelijkheid om het proces stapsgewijs uit te voeren. 
 
Gespreksleiders en coaches

Hallo!

gespreksleider coach Margo

Margo

Gespreksleider Coach
Trainer
gespreksleider coach Sofie

Sofie

Gespreksleider Coach
Trainer
Gespreksleiding coaching Onno

Onno

Founder